Primarul Robu vrea aquapark lângă viitoarele case ale protejaţilor Sanda Greblă şi...

Primarul Robu vrea aquapark lângă viitoarele case ale protejaţilor Sanda Greblă şi Cătălin Iapă

1
DISTRIBUIȚI

Doi dintre consilierii personali ai primarului Nicolae Robu ar putea avea aquapark chiar lângă casele pe care urmează să și le ridice. Vorbim despre Sanda Greblă și Cătălin Iapă, care au aplicat pentru a primi parcele de teren date gratuit de Primăria Timișoara tinerilor care vor să își ridice case. Pe lista cu aplicanți care vor primi teren în zona Ovidiu Balea se află și fiul șefei Serviciului de Resurse Umane din Primăria Timișoara Rodica Aurelian, care deține un apartament în Tenerife, și fiul consilierului local ALDE Ilare Bordeașu.

Deocamdată, atribuirea terenurilor este blocată în instanță, după ce mai mulți aplicanți au dat primăria în judecată pe motiv că analiza dosarelor ar fi fost incorectă. Odată ce problema va fi tranșată în instanță, posesorii de terenuri din zonă s-ar putea trezi că stau pe o mină de bani.

„Vreau să vă vorbesc despre nişte obiective mai speciale.


Avem bani pentru studiul de fezabilitate pentru aquapark. Aquapark-ul ar fi trebuit să fie o investiţie privată şi mă miră că în Timişoara nu se face o astfel de investiţie. La un moment dat, unul dintre magnaţii Timişoarei mi-a spus că vrea să facă şi în momentul în care mi-a spus, i-am spus tranşant: «Faceţi sau nu faceţi, că noi nu vrem să dăm bani publici decât dacă nu se face în regim privat». Mi-a spus: «Ne mai gândim, anul ăsta nu». Atunci, la revedere, nu mai aşteptăm. O să facem noi. Locaţia va fi stabilită. Eu am spus acum câţiva ani că vom vedea care va fi locaţia cea mai potrivită, ce spune studiul de fezabilitate, că vom avea în vedere trei zone în momentul de faţă. Este zona Ovidiu Balea, este zona Calea Torontalului şi este zona Pădurea Bistra. Dacă specialiştii care vor face studiul de fezabilitate vor identifica o zonă şi mai potrivită decât acestea trei, acolo o vom face. Noi nu putem merge aşa pe hai să decidem că facem în locaţia cutare că aşa mi s-a năzărit mie. Trebuie făcut un studiu multicriterial, o analiză pentru fiecare locaţie, am explicat asta”, a anunțat primarul Nicolae Robu.

Ceea ce nu spune primarul Nicolae Robu este că din bugetul pentru anul 2018 au fost alocaţi 100.000 de lei pentru studiul de fezabilitate aferent realizării unui aquapark în zona Ovidiu Balea.

1 COMENTARIU

  1. ba ce comedie super e aici la Timisoara, numa saptamana trecuta a lanasat salarile pe net acuma ne trimite sa ne plimbam cu barca.Incredibila domnisoara Grebla, saraca….ia luat tati proiectu si ia dar parc de distractii…saracuta de ea…si de minunatu alalalt…a venit din excursie?sau domnul Iapa inca prin Israel face rocada cu city manager-ul?
    Domnule Robu…pe Bega am inteles ca nu avem voie cu vaporasu…dar la noul parc avem voie cu gonflabila…barca zic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.