Proiectul timişorean Dirty Nano a lansat un nou remix la piesa „Verde...

Proiectul timişorean Dirty Nano a lansat un nou remix la piesa „Verde Împărat” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul timişorean Dirty Nano a lansat un nou remix, care mişcă şi tenişii, dar şi inima publicului amator de Deep House. Tinu Vidaicu şi George Hora au ales, de această dată, să creeze propria variantă a unui hit interpretat original de către Delia. „Verde Împărat” este piesa plină de emoţie care a primit semnătura specifică Dirty Nano şi emite, din acest moment, vibe pozitiv, din Timişoara spre toţi ascultătorii de sound electronic din ţară.

Versurile, care conţin o încărcătură sentimentală puternică, se îmbină cu aranjamentul muzical în acest release care oferă senzaţia de plutire.


Având flautul ca instrument central, „Verde Împărat” construieşte în jurul său o atmosferă mistică, aproape supranaturală, mult mai „curată” decât restul lansărilor Dirty Nano. Cu toate astea, partea de producţie este, şi de acestă dată, fără cusur, iar Tinu şi George mai adaugă în portofoliu o nouă bucată de colecţie.

Proiectul Maestros del Ritmo, creat în Timişoara drept brand nişat pe evenimente cu muzică electronică, are succes în întreaga lume. La sfârşitul anului trecut, românii şi-au revendicat statutul de „hall of famers” pe celebra platformă de muzică – Mixcloud. Volumul 23, din seria care i-a consacrat pe artişti, fiind oficial cel mai ascultat mix al anului, conform celui mai recent Top 10, la categoria Best of 2017, publicat pe blogul site-ului. Release-ul timişorenilor a devansat show-uri semnate Richie Hawtin, DJ Vadim sau chiar episodul final al show-ului radio Global – bijuteria prin care Carl Cox a schimbat faţa muzicii electronice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.