PSD acuză SDM că face lucrări de mântuială. Reabilitată în 2017, Calea...

PSD acuză SDM că face lucrări de mântuială. Reabilitată în 2017, Calea Șagului, din nou în reparații

0
DISTRIBUIȚI

Bani aruncați pe geam, pentru repararea Căii Șagului. Tronsonul extrem de circulat a intrat în reparații în anul 2017, iar reparațiile s-au întins pe toată durata verii și a toamnei. Bucuria șoferilor care trec prin zonă a fost însă de scurtă durată, pentru că în prima lună a acestui an lucrările recent finalizate au avut nevoie de reparații.


Reabilitarea zonei a fost făcută de către Societatea Drumuri Municipale, care a primit prin încredințare directă toate lucrările de reparații ale drumurilor din Timișoara.

„Această idee de a cheltui eficient banii, așa cum o faci și în propria gospodărie mi se pare normal să o facem și la nivelul întregului oraș. Vă mai aduceți aminte că anul trecut toată Calea Șagului a fost în reparații. Au fost lucrări și s-a ras absolut totul. S-a refăcut absolut totul cu o tehnologie extrem de modernă. Lucrările s-au încheiat în noiembrie și în ianuarie au apărut primele reparații”, a declarat Gabriela Popovici, consilier local PSD Timiș, astăzi.

„Ne pare rău că o societate pe care noi am lăudat-o, SDM, a primit pe 15 ani încredințare directă pentru toate lucrările de reparații. Trag un semnal de alarmă pentru ca SDM, Colterm, și RATT aceste găuri negre pentru care se alocă bani de la bugetul primăriei să fie mai responsabile și la cheltuielile de funcționare. Mesajul pe care vrem să îl transmitem este unul pozitiv. S-a lucrat greșit. Se pare că anul acesta este o altă orientare la cei care elaborează bugetul, dar și pe cheltuielile de funcționare și pe cheltuieli de capital”, a declarat Dan Idolu liderul consilierilor locali ai PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.