Reprezentanții tuturor companiilor de taxi din Timișoara, la discuții cu primarul Robu....

Reprezentanții tuturor companiilor de taxi din Timișoara, la discuții cu primarul Robu. De ce nu vor mai organiza taximetriștii un miting „de mare anvergură”

2
DISTRIBUIȚI

 

Nicolae Robu i-a chemat, astăzi, la discuții pe toți reprezentanții companiilor de taxi din oraș, la sediul Primăriei Timișoara. Întâlnirea a durat aproximativ o oră și jumătate, iar la final, patronul companiei Tudo a anunțat că taximetriștii nu va mai organiza niciun miting de “mare anvergură” pe străzile Timișoarei, așa cum anunțau după scandalul cu șoferii de la Uber.

„Am vrut să facem un miting săptămâna viitoare, începând cu data de 12 februarie.


Am renunțat la acest miting pentru că am găsit înțelegere la domnul primar, cu care am purtat niște discuții pe temele de taxi. Nu domnul primar trebuie să ne ajute în problema Uber, problema Uber ține mai mult de Poliție, pentru că acolo sunt șoferi neatestați, șoferi fără asigurări, fără verificări, mașini vechi, etc. Nu avem treabă cu aplicația Uber, ci cu șoferii care sunt pe lângă lege. Iar domnul primar nu poate să oprească mașinile în trafic, tot de Poliție ține”, ne-a declarat Tudor Peșteleu, patronul Tudo, cea mai mare companie de taxi din Timișoara.

De asemenea, Tudor Peșteleu a mai precizat că regretă faptul că taximetriștii au protestat pe strada pe care locuiește Nicolae Robu, claxonând, în noaptea în care a izbucnit scandalul cu șoferii de la Uber.

„Am ajuns și noi la concluzia că atragem răutăți dacă organizăm acel miting, lumea se uită urât la noi. În loc să deservim clientul, umblăm pe străzi. Noi avem un pic de răbdare, sperăm că lucrurile se vor rezolva. Domnul Robu este de bună credință, să sperăm că așa va fi și în continuare. Am fost 12 persoane de la toate companiile de taxi la întâlnire cu Nicolae Robu, inclusiv am avut un avocat cu noi. Ne pare rău de ce s-a întâmplat, că au protestat taximetriștii în cartierul în care locuiește domnul primar”, a mai afirmat Tudor Peșteleu.

2 COMENTARII

  1. Daca sunteti asa de buni si aveti aujtorizatii si atestate( pe care stim noi cum le luati) de ce nu va confruntati prin munca cu cei de la UBER? Unele taxiuri de la Tudo sunt adevarate bombe! ca si masinile de la scoala lor de soferi ; Lasati lumea sa aleaga, nu impuneti cu forta !

  2. Eu zic sa nu iti mai dai cu parerea degeaba ca nu are rost,nu ti-a impus nimeni sa mergi cu taxi,nu esti obligat sa alegi tipul respectiv de servicii.Nu a zis nimeni ca taximetristii nu se confrunta prin munca cu cei de la uber(asta se numeste concurenta)si nu stiu cum sa iti explic caci ma gandesc ca nu stii ce inseamna concurenta neloiala…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.