Ricardo Caria, portughezul îndrăgostit de România, revine cu două concerte la Timişoara

Ricardo Caria, portughezul îndrăgostit de România, revine cu două concerte la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Artistul portughez Ricardo Caria – stabilit de mai mulţi ani la Arad – va susţine un nou turneu de promovare a muzicii fado, care va poposi şi la Timişoara.

Stabilit în România în urmă cu 14 ani, portughezul Ricardo Caria a devenit cunoscut după ce a participat la talent-show-uri realizate de televiziuni din ţara noastră. Artistul aduce experienţa muzicii lusitane pe scenele din România cu diverse proiecte inedite. Recent, artistul a cântat pe scena Eurovision România melodia câştigătoare a Eurovision 2017, „Amar Pelos Dois”, piesă care l-a transformat în câştigător pe Salvador Sobral. În încheierea semifinalei desfăşurate la Timişoara, artistul a cântat o melodie dedicată actualei capitale a muzicii europene – Lisabona.

„La semifinala Eurovision de la Timişoara, am avut emoţii.


Au fost două momente de neuitat pentru mine, în cadrul unui show extrem de bine pus la punct, mai ales la nivel de lumini, scenariu şi sunet. TVR Timişoara a făcut o treabă extraordinară în acest sens. Eu din culise aşa am simţit. Alături de prietenul şi toboşarul din RC Show Band, Jerry Zsolt, suntem în turneu naţional, 20 de spectacole din care doar patru au fost realizate. Sunt sincer uimit de interesul pe care românii ni l-au dat deja. Toate localurile sunt pline, chiar mai mult, sunt trei oraşe în care deja a fost nevoie să suplimentăm cu o seară în plus. Asta spune mult despre interesul în acest tip de concert şi despre muzica portugheză, în general“, ne-a declarat Ricardo Caria.

Primul concert anunţat pentru Timişoara în cadrul acestui turneu, cel din 16 februarie, este deja sold – out, astfel încât artistul portughez a anunţat că va mai susţine un recital. Ambele spectacole ale lui Ricardo Caria din acest turneu vor avea loc la 1740 Music Cafe, în zilele de 14 şi 16 februarie, de la ora 21.00, iar biletele pentru spectacolul de Valentine s Day costă 20 lei.

„Repertoriul pentru acest turneu este vast, avem 60% din piese care sunt Fado portughez, dar avem şi piese de muzică uşoară Portugheza mai ales unele de la un artist al cărui fan sunt, Miguel Araujo. Ca surprize, avem două piese în română şi două în engleză pentru a interacţiona cu publicul altfel. Abia aşteptăm să ajungem la Timişoara“, a mai dezvăluit Ricardo Caria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.