Ripensia Timișoara s-a impus în amicalul din Serbia. Mediop a fost din...

Ripensia Timișoara s-a impus în amicalul din Serbia. Mediop a fost din nou omul de gol al roș-galbenilor

1
DISTRIBUIȚI

Formația pregătită de Paul Codrea a obținut ieri al treilea succes din jocurile amicale. FC Ripensia s-a impus în Serbia în fața grupării de eșalon terț Dinamo Panciova, scor 2-0. Ambele goluri ale roș-galbenilor au fost marcate de senegalezul Ndiaye Mediop.

”Ripi” a deschis scorul în Banatul Sârbesc după doar un sfert de oră. Balonul a ajuns cu puțin noroc la Mediop în urma unei ”libere” executate de Apro iar atacantul african a concretizat. Tot golgheterul oaspeților putea face 2-0 înainte de pauză după ce a depășit și portarul adversa, dar un jucător sârb a salvat din fața porții. Mediop a înscris în schimb în partea secundă și a stabilit totodată scorul final în minutul 70.

Paul Codrea a mizat de la început pe nou sosiții Zurbagiu, Țugui și Bădăuță iar după o oră de joc a schimbat ”liniile”. Meciul s-a desfășurat pe un teren sintetic. ”Cred că ne-am descurcat foarte bine, având în vedere condiţiile atmosferice.


Am reuşit să ne adaptăm mai bine decât adversarul. Am reuşit să îmbunătăţim anumite aspect faţă de meciul cu UTA. Băieţii chiar au făcut un meci bun”, a declarat Paul Codrea.

În altă ordine de idei, apariția lui Bădăuță în atac a determinat probabil cedarea atacantului Darius Neamțu la Ghiroda. Tot la divizionara C a ajuns și portarul Markos Gakos, plecat de la ASU Poli.

Ripensia Timișoara: D. Munteanu – A. Popa, M. Toma, Apro, C. Toma – Mânecan, Zurbagiu, Dumiter, Ţugui – Mediop, Bădăuţă. Din minutul 60: Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Horcea, Z. Radu, Stoi, Ungureanu, Bobină şi Golda.

Sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul din Chişoda, Ripensia va înfrunta CSM Lugoj, cea mai bine clasată timișeană din C4. Până acum în teste roș-galbenii au înregistrat trei victorii, două remize și două înfrângeri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.