Ripensia Timișoara nu a reușit să marcheze în poarta Lugojului. Paul Codrea,...

Ripensia Timișoara nu a reușit să marcheze în poarta Lugojului. Paul Codrea, mulțumit în ciuda remizei

0
DISTRIBUIȚI

Roș-galbenii nu au reușit să o depășească pe CSM Lugoj într-o partidă amicală disputată la Chișoda. Ripensia Timișoara a apelat la toți atacanții din lot, dar cea mai bine clasată timișeană din C4 a oferit o replică bună iar jocul s-a încheiat cu scorul de 0-0. Între cele două s-au înregistrat remize și în meciurile oficial din sezonul trecut.

Deși sunt în eșaloane diferite cele două formații au purtat un duel echilibrat. Meciul nu a fost lipsit de ocazii, dar jucătorii din cele două defensive și-au făcut datoria. Codrea a mizat pe 22 de jucători astăzi, incluzându-l aici pe tânărul Cluci la mijlocul terenului.

În ciuda faptului că echipa sa nu a câștigat, tehnicianul Ripensiei avea motive să fie mulțumit după testul de azi.


”A fost un antrenament bun și pentru noi și pentru adversari. Cu puțin noroc, puteam câștiga. Sunt foarte mulțumit de acest test. De-acum intrăm în linie dreaptă pentru campionat”, a spus Paul Codrea la final.

Interesant e că și când ”Ripi” se afla în Liga a III-a întâlnirile cu CSM s-au încheiat nedecis, scor 2-2 în Ciarda Roșie, respectiv 0-0, în retur, pe arena lugojenilor. În urmă cu trei zile elevii lui Cosmin Petruescu au fost învinși cu 2-0 de cealaltă divizionară B timișoreană, ASU Poli, la Covaci.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Vlădia, Burdeț, Horcea, A. Popescu – Stoi – Z. Radu, Dumiter, Bobină – Matiș, Bădăuță. Au mai intrat: Contra – A. Popa, Apro, M. Toma, C. Toma – Zurbagiu – Mânecan, Cluci, Țugui – Mediop, Golda. Antrenor: Paul Codrea.

Ultimele partide de verificare ale roș-galbenilor vor fi vineri, cu „U” Cluj, respectiv sâmbătă cu ACS Dumbrăvița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.