Ripensia Timișoara a renunțat la un jucător care părea o certitudine. Roș-galbenii...

Ripensia Timișoara a renunțat la un jucător care părea o certitudine. Roș-galbenii mai au două teste înainte de restartul campionatului

0
DISTRIBUIȚI

Formația pregătită de Paul Codrea nu are încă lotul bătut 100% în cuie. În mod surprinzător Ripensia Timișoara nu va conta în a doua parte a campionatului Ligii a II-a pe mijlocașul Zoran Radu, jucător care părea o certitudine la capitolul sosiri. Roș-galbenii vor disputa ultimele două partide de verificare în weekend, dintre care unul cu Universitatea Cluj, la Chișoda.

Paul Codrea nu a decis încă lotul pe care se va baza în lupta din primăvară.


În schimb, timișorenii din Ciarda Roșie au mai renunțat la câțiva jucători. Marius Semeniuc a fost cedat în Liga a III-a la Ghiroda, la fel ca Neamțu. Nici Dăruială, care se pregătise în toamnă cu echipa secundă a roș-galbenilor, nu mai figurează în planuri. Surpriza e reprezentată de faptul că Zoran Radu nu va continua cu ”Ripi”. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani începuse pregătirea de iarnă cu ACS Poli și părea astfel o certitudine la nivelul B-ului. Codrea l-a păstrat în schimb pe ”geamănul” acestuia, Costel Zurbagiu. Portarul Contra (de la ACS Poli via Ghiroda), Burdeț (Ghiroda), An. Popescu (revenit de la Ghiroda), Țugui și Bădăuță, ambii de la ASU Poli, sunt celelalte transferuri ale Ripensiei. Roș-galbenii mai încearcă să se întărească până săptămâna viitoare.

Ultimele jocuri de verificare ale roș-galbenilor vor fi în weekendul ce urmează. Vineri, de la ora 15.00, ”Ripi” are întâlnire cu iz istoric la Chișoda, unde o va întâlni pe ”U” Cluj, lider din C care a doua zi se va duela cu ASU Poli. O zi mai târziu, la Covaci, ripensiștii au programat ultimul test, de la ora 10.30, cu ACS Dumbrăvița (locul 2, L4 Timiș).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.