Ryanair închide baza de la Timișoara. Două rute rămân operaționale

Ryanair închide baza de la Timișoara. Două rute rămân operaționale

1
DISTRIBUIȚI

Compania Ryanair a anunțat că închide baza de la Timișoara și retrage avionul repartizat aici, urmând să rămână operaționale doar două rute din/spre capitala Banatului, transmite airlinestravel.ro.

Astfel, începând cu 25 martie compania low-cost va continua să zboare din/spre Timișoare doar pe rutele Milano și București. Toți clienții afectați de această decizie vor fi contactați și vor avea alternative: returnarea banilor sau rerutarea pe alte zboruri operațional.

Conform sursei citate, decizia Ryanair de a închide baza din Timișoara este pusă pe seama rezultatelor slabe din punct de vedere comercial, În timp ce alte baze ale companiei au nevoie de tot mai multe avioane pentru a acoperi cererea.

„Regretăm închiderea bazei noastre din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie curent, care se datorează perfomanței comerciale slabe.


Două rute către Milano și București vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toți clienții afectați vor fi notificați prin email sau SMS, și li se vor face cunoscute opțiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă. Programul curent de iarnă al Ryanair, care include cele șapte rute din Timișoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei pe 25 martie, și ne prezentăm scuze sincere clienților incomodați de această decizie”, a transmis, printr-un comunicat, David O’Brien, Chief Commercial Officer la Ryanair.

Ryanair a lansat baza de la Timișoara la 1 septembrie 2016, cu șapte destinații: Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.