Scene șocante la Spitalul Județean din Timișoara: un bărbat s-a sinucis aruncându-se...

Scene șocante la Spitalul Județean din Timișoara: un bărbat s-a sinucis aruncându-se în gol, de la etajul cinci

0
DISTRIBUIȚI

Incident șocant petrecut, noaptea trecută, la Spitalul Județean Timișoara. Un bărbat în vârstă de 77 de ani, internat pe Secția de Urologie, care, potrivit unor surse suferea de cancer la prostată, a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul cinci. În urma impactului cu solul, pacientul a murit pe loc.

Potrivit reprezentanților unității medicale, incidentul a avut loc puțin după miezul nopții, pacientul fiind internat alături de alți doi bărbați într-un salon. “Pacientul era internat din data de 18 ianuarie la noi în spital, prin Unitatea de Primiri Urgențe, cu afecțiuni la prostată, fiind supus și unei intervenții chirurgicale.


De asemenea, pacientul lua tratament de mai mult timp și pentru tulburare anxios-depresivă”, ne-a declarat Andreea Borboros, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

Reprezentanții unității medicale spun că, în jurul orei 00.00, o asistentă medicală a verificat salonul, toți cei trei pacienți internați dormeau. După 30 de minute, personalul medical a fost alertat că unul dintre pacienți lipsește, iar după câteva căutări, a fost observat trupul bărbatului căzut în curtea interioară a spitalului.

“În cursul nopții, polițiștii au fost sesizați de către angajații Spitalului Județean Timișoara cu privire la faptul că un pacient s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii. Bărbatul a decedat la scurt timp. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.