Fără strălucire, SCM Politehnica a pierdut și cu CSA Steaua pe teren...

Fără strălucire, SCM Politehnica a pierdut și cu CSA Steaua pe teren propriu. Alb-violeții nu mai sunt pe podium

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși

SCM Politehnica a pierdut al doilea meci la rând pe teren propriu cu o grupare din București. După CSM sâmbătă, a venit rândul Stelei să se bucure azi de o victorie la Timișoara. Elevii lui Pero Milosevic au cedat cu 20-27 după o prestație modestă.

Și tot la fel ca împotriva CSM-ului, timișorenii au început rău jocul. Au fost și câteva decizii hilare ale brigăzii, dar în primele 20 de minute Poli nu are multe scuze pentru cele doar două goluri marcate. Oaspeții au condus cu 8-2 și au intrat la cabine cu un avantaj de cinci goluri.

Partea a doua nu a adus revirimentul mult așteptat de public. O diferență de șase goluri s-a menținut de-a lungul primei jumătăți a reprizei. Mai mult, CSA Steaua și-a mărit ecartul până la nouă goluri spre final (16-25). Astfel că reușitele lui Orbovic din final au contat doar la aspectul artistic. Mihalcea, luat de bucureșteni de la Odorhei, a dat nu mai puțin de opt goluri și a fost principalul marcator al partidei.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 5 goluri, Savic 1, L.


Ștefan 1, Marjanovic 5, Hrimiuc 2, Cîmpan 1, Șania 1, Fenici 3, Santeiu 1.

În urma acestui rezultat SCM Poli a căzut pe locul 4 în clasament, fiind acum la cinci puncte distanță de liderul CSA Steaua.

”Sunt două înfrângeri în patru zile acasă. Steaua a fost mai bună. Nu am jucat bine nici în atac. A fost ca și în primele minute cu CSM. Am vorbit și ne-am pregătit bine, dar în teren nu am fost ca în ultimul timp. Ei au fost echipa mai bună. Stănescu a fost foarte bun în poartă. Normal că ne afectează, am pierdut acasă cu un rival. Când am evoluat bine am spus-o, dar acum nu am mai jucat așa cum am făcut-o în noiembrie, decembrie… Acum e important să ne refacem pentru Iași”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli.

Tehnicianul muntenegrean nu a vrut să comenteze aspectul restanțelor financiare către jucători. Din informațiile noastre restanțele către jucători au ajuns la două luni.

”Cred că azi am făcut un joc aproape perfect tehnico-tactic. Am făcut un joc bun în apărare și am găsit soluțiile potrivite în atac. E un risc pentru următoarele jocuri, a părut o victorie ușoară și asta pentru că ne-a lipsit trei jucători. Probabil o relaxare a lor, neavându-i pe Vujic și Vegar la linia de 9 metri. Au contat foarte mult transferurile de la Odorhei și azi au avut un aport foarte important. Talas și Mihalcea sunt două piese importante. Datorită muncii lor și coeziunii de echipă am reușit să ajungem pe o poziție importantă. Dar nu ne dă dreptul să sperăm că vom fi campioni, se pot întâmpla multe lucruri”, a spus și Ovidiu Mihăilă, tehnicianul Stelei.

Următorul joc al timișorenilor va fi duminică, 25 februarie, pe terenul Politehnicii Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.