SCM Politehnica întâlnește Minaur Baia Mare în semifinalele Cupei României. Turneul Final...

SCM Politehnica întâlnește Minaur Baia Mare în semifinalele Cupei României. Turneul Final Four e programat la Constanța

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși

SCM Politehnica Timișoara se poate considera mulțumită de tragerea la sorți pentru turneul final al Cupei României. Bănățenii au evitat gazda Dobrogea Sud Constanța și Steaua, grupări clasate în primele șase formații ale campionatului, și se vor duela pentru un loc în finală cu Minaur Baia Mare.


Final Four-ul competiției K.O. e programat la mijlocul lunii martie.

În acest sezon timișorenii au avut un parcurs accsebil în Cupă. În optimi formația lui Pero Milosevic a eliminat Suceava iar în sferturi a trecut la pas de divizionara secundă Știința Bacău. La tragerea la sorți de azi de la FRH Poli a avut din nou baftă și o va înfrunta pe Baia Mare, rivală regională pe care a învins-o în turul Ligii Zimbrilor cu 26-19 și care ocupă locul 8 în clasament.

Cealaltă semifinală le aduce față în față pe Dobrogea Sud Constanța, gazda competiției F4, și Steaua, liderul la zi al campionatului. Cele două jocuri din penultimul act sunt programate în data de 17 martie. A doua zi, duminică, 18 martie, are loc finala Cupei României.

Până atunci bănățenii mai au trei jocuri importante în campionat, acolo unde ocupă deocamdată locul 3. Joi, 1 martie, de la ora 17, în ”Olimpia” vine Dinamo București, miercurea viitoare, în 7 martie, timișorenii joacă în deplasare la CSM Focșani, iar în 11 martie primesc vizita celor de la Potaissa Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.