SCM Politehnica a muncit din greu pentru o victorie la Iași. Moldovenii,...

SCM Politehnica a muncit din greu pentru o victorie la Iași. Moldovenii, abia ieșiți din ”grevă”, au condus la pauză

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

SCM Politehnica Timișoara s-a impus mai greu decât era de așteptat pe terenul ultimei clasate. Formația alb-violetă a câștigat în cele din urmă jocul din deplasare cu Politehnica Iași, scor 31-27 (14-15).


Jucătorii grupării din Moldova au amenințat în timpul săptămânii că nu vor intra pe parchet din cauza problemelor financiare.

Timișorenii, pentru care cel mai greu lucru părea deplasarea în nord-estul țării, au început bine cu Poli de Iași. Au condus cu 4-0 în primele minute. Gazdele au revenit însă în joc și înaintea pauzei au condus și cu două goluri pe tabelă, 13-11 în urma reușitei lui Bursuc. Bănățenii au dominat partea a doua, dar emoțiile s-au risipit abia în ultimele zece minute. După ce Ștefan i-a dus pe alb-violeți la +4 pe tabelă. Cel mai bun marcator al lui SCM Poli, care nu are nici ea o situație financiară strălucită, a fost căpitanul Cristi Fenici, autor a opt goluri.

SCM Politehnica (marcatori): Fenici 8 goluri, Păiuș 1, Orbovic 3, K. Milosevic 1, V. Milosevic 1, L. Ștefan 3, Marjanovic 5, Hrimiuc 2, Cîmpan 4, Șania 3.

Joi, 1 martie, de la ora 17, în sala ”Constantin Jude” vine Dinamo, 38 puncte, grupare care a învins în mod suprinzător CSM-ul în acest weekend. SCM Poli ocupă locul 3 cu 41 de puncte din 20 de partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.