Scriitoarea Corina Ozon revine în faţa timişorenilor într-o întâlnire de suflet

Scriitoarea Corina Ozon revine în faţa timişorenilor într-o întâlnire de suflet

0
DISTRIBUIȚI

Scriitoarea Corina Ozon revine în faţa timişorenilor într-o întâlnire de suflet, în cadrul căreia amatorii de literatură vor avea parte de o prezentare a celor şapte cărţi publicate de autoare, dar şi detalii despre următoarea carte a ei.

Timişoreancă adoptată cu dragoste de Bucureşti, Corina Ozon are zece ani de jurnalism de investigaţie în presa scrisă (ziarul Ora) şi televiziune (Antena 1) şi un update de 2 ani în producţie TV (Intact Media Group). Convertită de alţi 10 ani la PR&Comunicare, absolventă a Programului MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010, şi mamă de studentă, Iulia, sunt cele două lucruri cu care se mândreşte cel mai mult, alături de reușitele din plan literar.

În 2014, debutează cu romanul „Zilele amanţilor“, carte începută pe blogul personal, în stadiul de postare spre relaxarea cititorilor, care au cerut după fiecare episod o nouă continuare. În scurt timp, romanul a avut un succes fenomenal, devenind un must have al cititorilor activi pe rețelele de socializare și motiv pentru propriile întâlniri ale fanilor, inspirând în același timp evenimente din domeniul fashion și business, iar o linie de parfumuri primind numele personajelor principale din carte. În 2015, romanul are parte de două continuări, „Nopțile amanților“ și „Amanții 3.0“, receptate de către public la același nivel de entuziasm și intrând și ele în topurile de vânzări ale librăriilor. Campania de promovare a trilogiei Amanții a fost recompensată cu Silver Award for Excellence la Gala PR Award 2015.

Din 2016, coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, reprezentat în online de site-ul dupa35.com, al cărui concept se află la baza povestirilor din volumul „Până când mă voi vindeca de tine“. În noiembrie 2016 a lansat la Târgul de carte Gaudeamus romanul „Tentații”. În mai 2017, publică „Divorțurile amanților”, al patrulea volum din seria „Amanții”.


În octombrie, 2017, publică și lansează cartea „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, la Editura Univers.

În luna iunie 2016 are loc prima ieșire în diaspora română, la Londra, la invitația grupului de voluntari Romanians love books, la biblioteca Wembley Civic Centre. „În același an, în luna noiembrie, m-am întâlnit cu românii din Madrid, iar în iunie 2017, am lansat cărțile în comunitatea românilor din Torino. În perioada 16- 27 noiembrie 2017, am organizat un turneu în Canada, zona Ontario și Montreal, unde am avut o serie de întâlniri cu cititorii români din diasporă“, spune Corina Ozon.

Întâlnirea de la Timişoara va avea loc miercuri, 7 martie, de la ora 18.30, la librăria La Două Bufniţe şi îi va avea ca invitaţi speciali pe José Miguel Viñals Ariño,(Consul Onorific al Spaniei la Timișoara) şi scriitoarea Diana Farcă, moderatoarea evenimentului fiind Noemi Varga.

„Revin în oraşul natal după doi ani, în care am avut evenimente în mare parte în diaspora: Londra, Madrid, Torino, Canada. Revin cu cele şapte cărţi publicate în trei ani ani şi anunţ cea de-a opta, care apare în această primăvară: „Codul lui Zoran” (Editura Herg Benet). Sunt foarte bucuroasă că revăd Timişoara, că mă voi reîntâlni cu prieteni din copilărie şi cu foşti colegi de şcoală. Le mulţumesc celor care mi-au fost alături şi îi aştept la librăria La Două Bufniţe, pe 7 martie, unde voi avea doi invitati speciali, vom vorbi despre subiectele abordate în cărţile mele, voi da autografe şi voi răspunde întrebărilor.”, ne-a declarat Corina Ozon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.