Seară de pop – rock cu membrii formaţiei Proconsul la Timişoara VIDEO

Seară de pop – rock cu membrii formaţiei Proconsul la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia Proconsul va susţine un concert extraordinar la Timişoara, în data de 15 februarie, la Porto Arte, de la ora 20.30.

Cu 10 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes şi concerte memorabile, trupa Proconsul este unul dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România.

Anul trecut, Proconsul a înregistrat împreună cu Adrian Despot o nouă versiune a piesei ”Ce dacă mă doare”. Colaborarea este susținută vizual de un clip regizat de EMi, în care apare actrița Georgiana Constantinescu.

În 2016, trupa Proconsul a împlinit 17 ani de la înființare, evenimentul fiind sărbătorit printr-un concert susţinut la Sala Polivalentă din București, unde trupa a fost acompaniată pe scenă de Andra, JerryCo, Dida Drăgan, Mircea Baniciu, George Nicolescu și mulți alții.

La început, membrii formației s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia).


Din 1999 au ales să își schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale. Cele mai recente single-uri ale trupei Proconsul sunt ”A mea și-a ta”, ”Singur mă ridic” și ”Un om mai bun”.

„Niciodată Proconsul nu va putea să spună și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți! Muzica Proconsul va fi peste ani și ani. Când se va sfârși Pământul, atunci se va sfârși și muzica Proconsul. De exemplu, cântecul Cerul este de 17 ani și tot este difuzat. Pentru mine, Proconsul este o poveste fără sfârșit…”, spune solistul formaţiei, Bodo.

Biletele pentru acest concert costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.