Șeful Departamentului Antidrog al SRI Arad, condamnat la ani grei de închisoare...

Șeful Departamentului Antidrog al SRI Arad, condamnat la ani grei de închisoare de Curtea de Apel Timișoara, pentru trafic de droguri

1
DISTRIBUIȚI

curtea de apel timisoara

Un maior SRI din vestul țării a fost condamnat la ani grei de închisoare cu executare de către Curtea de Apel Timișoara pentru trafic de droguri. Este vorba de Ciprian Sabin Mareș, fost șef al Departamentului Antidrog al SRI Arad.


Inițial, acesta a fost condamnat, în luna decembrie a anului trecut, la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare de către Tribunalul Arad.

În urma apelului făcut de DIICOT Arad, Curtea de Apel Timișoara a decis, astăzi, să-l condamne definitiv pe maiorul SRI la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

De asemenea, Curtea de Apel Timișoara a decis să-l condamne definitiv, în același dosar, și pe interlopul Eduard Pălincaș la doi ani de închisoare cu executare.

Ciprian Sabin Mareș era adjunctul șefului Biroului de Crimă Organizată al Serviciului Județean de Informații Arad. Acesta a fost reținut, în luna august 2017, de procurorii DIICOT, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, după ce a vândut cannabis şi cocaină.

Potrivit DIICOT, în perioada 11–16 august, Ciprian Sabin Mareș a vândut de două ori 100 grame cannabis și şase grame de cocaină, cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro. Totodată, maiorul din cadrul SRI a fost prins în flagrant de procurori, în timp ce vindea 100 grame cannabis, cu suma de 400 euro şi 200 lei. De asemenea, el avea asupra lui şi 250 grame de cannabis, pe care intenţiona să îl vândă.

Totodată, interlopul Eduard Pălincaș a fost prins în flagrant, în data de 18 august, în timp ce vindea 300 de grame de cannabis, cu suma de 6.000 de lei, iar în mașina sa au fost descoperite încă 100 de grame.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.