Senatorul USR Nicu Fălcoi condamnă finanțarea Catedralei Mântuirii Neamului de către CJ...

Senatorul USR Nicu Fălcoi condamnă finanțarea Catedralei Mântuirii Neamului de către CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Senatorul USR Timiș, Nicu Fălcoi, consideră că alocarea de 100.000 de lei de la Consiliul Județean Timiș pentru Catedrala Mântuirii Neamului nu este oportună.


Fălcoi spune că deși respectă dreptul oricărui om la credință, banii ar fi putut fi cheltuiți pentru alte proiecte de interes județean.

„Cu tot respectul pe care îl am pentru credința fiecăruia, nu este nicio problemă, dar noi credem că prioritățile CJ Timiș sunt altele. Noi avem Spitalul Județean care ar trebui îngrijit. Știm foarte bine, că am văzut imagini cu paturi pe holurile spitalului și nu numai atât. Până la urmă, fondurile acestea provin din banii pentru culte și pot fi folosiți la nivelul județului. Mi se pare că asta ar trebui să fie logica cheltuirii banilor. Ei ar trebui să fie cheltuiți în interiorul județului nostru, unde avem biserici distruse de furtuna de anul trecut. Nu avem cine știe ce surse de bani să ne permitem să le cheltuim pe proiecte la nivel național”, a declarat Fălcoi. Amintim că alocarea a fost votată la începutul acestei săptămâni, în ședința în care a fost votat bugetul CJ Timiș pe anul 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.