Și-a lăsat victima să zacă pe marginea drumului: un șofer a omorât,...

Și-a lăsat victima să zacă pe marginea drumului: un șofer a omorât, cu mașina, un bărbat și a fugit de la locul accidentului

0
DISTRIBUIȚI

Un accident mortal de circulație a avut loc, ieri, pe un drum din vestul țării. Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Vărădia, județul Caraș-Severin, a fost găsit mort la marginea drumului. Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost accidentat de un șofer care mai apoi a fugit de la locul accidentului.


Pe asfalt, în apropierea victimei, putând fi observate urme de frânare.

La scurt timp, polițiștii cărășeni au reușit să-l prindă pe autorul accidentului, un bărbat de 43 de ani, tot din comuna Vărădia, scrie Express de Banat, care a condus beat. Acesta a fost condus la spitalul din Oravița, pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, polițiștii au mai constatat că numerele de înmatriculare ale mașinii erau false.

„În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 Cod Penal, părăsirea locului accidentului, în urma căruia a rezultat uciderea unei persoane, faptă prevăzută și pedepsită de art. 338 Cod Penal, conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 Cod Penal”, informează IPJ Caraș-Severin.

Șoferul care a accidentat mortal pietonul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.