Debut pozitiv pentru tehnicianul Paul Codrea în B. Ripensia Timișoara a obținut...

Debut pozitiv pentru tehnicianul Paul Codrea în B. Ripensia Timișoara a obținut un punct în Ilfov din confruntarea cu Snagovul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia / Facebook

Roș-galbenii au început sub auspicii bune jocurile oficial din noul an. FC Ripensia a remizat, scor 1-1 (0-0), cu Sportul Snagov la Ștefăneștii de Jos. Timișorenii au deschis scorul în repriza a doua prin nou sositul Cătălin Bădăuță, dar gazdele au egalat prin reușita experimentatului Viorel Ferfelea.

Paul Codrea a optat la debutul său ca ”principal” în Liga a II-a pentru o formație mai defensivă față de cele utilizate în teste.


Sportul a dominat prima parte a jocului și a avut primele ocazii importante pe finalul reprizei întâi. În minutul 37 Rădulescu a intervenit salutar la șutul lui Stancu de la distanță iar peste alte două minute situația a fost salvată de Călin Toma. Fundașul lateral a respins balonul trimis de Costache din unghi după ce Apro și Rădulescu s-au ciocnit.

În minutul 62 la una dintre puține acțiuni mai consistente ale ripensiștilor vine și golul oaspeților. Andrei Țugui trimite în careu, de unde Mediop așează balonul pentru un alt fost jucător al lui ASU Poli, Cătălin Bădăuță. Iar noul atacant al lui ”Ripi” debutează cu gol la noua formație. La trei minute distanță Ferfelea are un gol anulat pe motiv de ofsaid. Reușita egalizatoare avea să vină însă în minutul 71, când fostul fotbalist al Sportului Studențesc nu mai ratează ținta, trimițând de această dată cu capul peste Rădulescu. Balonul a intrat în poartă și după ce a șters și bara din dreapta portarului.

Acest 1-1 înseamnă că cele două echipe păstrează distanța de un punct dintre ele în clasament, în favoarea ilfovenilor, clasați pe 10. Cu 26 de puncte ”Ripi” își păstrează poziția a 11-a după 22 de runde. Roș-galbenii vor obține în weekendul următor un succes la masa verde, deoarece ASA s-a retras, și teoretic pot depăși Snagovul, care are meci greu la Afumați.

Sportul Snagov: Fl. Iacob – Vlădoiu, Lică, I. Şerban (cpt.), Bg. Stancu – Ferfelea, D. Munteanu (88 I. Ilie), Borţoneanu (78 Neață) – Bustea, S. Costache (59 Tazouti), Huiban. Antrenor: Valeriu Răchită.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), Burdeţ, Bocşan, Apro (69 L. Tudor), C. Toma – Mânecan (70 M. Toma), Zurbagiu, Ţugui (75 Dumiter) – Mediop, Bădăuţă. Antrenor: Paul Codrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.