Sondaj cu scandal pe Facebook pe tema salariului şoferului primarului Robu

Sondaj cu scandal pe Facebook pe tema salariului şoferului primarului Robu

1
DISTRIBUIȚI

Din peste 2.500 de timişoreni care au votat, 96% consideră că este imoral ca şoferul primarului Timişoarei, Vasile Paraschiv, să încaseze lunar un salariu de şef de direcţie la Poliţia Locală din Timişoara, în timp ce, zi de zi, este ocupat să îl plimbe pe primarul Nicolae Robu prin oraş cu o limuzină Mercedes. Acesta este rezultatul unui sondaj pornit de timişoreanul Cristi Brâncovan pe Facebook, în urmă cu trei zile.

După modelul brevetat de primarul Robu, Brâncovan a întrebat timişorenii ce părere au despre situaţia în care se regăseşte Vasile Paraschiv. De altfel, după ce în urmă cu mai multe zile un site de ştiri din Timişoara a publicat salariile mai multor şefi de direcţie din primărie şi pe cel al şoferului primarului, Robu a început un adevărat război cu presa locală. Edilul a explicat că Vasile Paraschiv munceşte ca şofer timp de câteva ore pe zi, astfel că are suficient timp la dispoziţie pentru a-şi exercita funcţia de şef al Biroului Transport Urban (furturi din buzunare/control/etc) din cadrul Poliției Locale Timișoara.

Deranjat de sondajul postat de Brâncovan pe Facebook, primarul Robu l-a acuzat pe timişoreanul recunoscut pentru implicarea în acţiuni civice, dar şi în lupta cu hoţii de buzunare, de manipulare.


„Este moral să minţi şi să manipulezi cum o faceţi dv., d-le Brâncovan?! Şi cum aţi încercat să o faceti la adresa mea, inclusiv la mitingurile #rezist ? DL PARASCHIV ESTE PLĂTIT PT CE FACE, EL NU ESTE ŞOFER DECÂT 1-2 ORE PE ZI DIN CELE 12-14 CAT ESTE ÎN ACTIVITATE!”, i-a scris Robu lui Brâncovan pe Facebook. În replică, timişoreanul a răspuns că „Indiferent câte ore prestează domnul Paraschiv din calitatea de conducător auto, cert e că acesta nu este în restul timpului la dispoziția cetățenilor, conform fișei postului de la Biroul Transport Urban, adică vă protejează doar pe dumneavoastră, deci nu cred că dacă scriam șofer/bodyguard se schimba percepția cetățenilor asupra moralității măsurii detașării dispusă de dumneavoastră. Legat de miting, v-am provocat ca să vă luptați pentru noi pentru imensa pierdere de 33 de milioane de euro, ca urmare a „revoluției fiscale” și ați promis că o să o faceți. Observ din proiectul de buget că se confirmă faptul că Timișoara a pierdut 10% din bugetul anului trecut. Deci, la luptă! Sper că nu vă referiți la faptul că am atras atenția că se urmărește contractarea unui împrumut pentru că lucru respectiv l-ați recunoscut după ședință de consiliu din luna ianuarie”.

1 COMENTARIU

  1. Aici domnul Robu chiar recunoaste ca minte cu nerusinare. Intr-o prima postare afirma ca acest domn Paraschiv munceste in calitate de sofer circa 14 ore si in felul acesta primarul se „autodenunta” ca nu respecta normele ITM.
    Acum sustine ca acelasi Paraschiv munceste ca si sofer doar 1-2 ore pe zi
    Parerea mea este ca domnului Robu ii trebuie si o farmacista care sa-i dea lecitina ca domnul Robu uita azi ce a mintit ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.