Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu, anunț despre întoarcerea în politică. Ce a declarat...

Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu, anunț despre întoarcerea în politică. Ce a declarat la PRESSALERT LIVE VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Fost prim-ministru al României, Sorin Grindeanu, are încredere în filiala PSD Timiș, al cărei lider a fost, în ciuda lipsei de reactivitate din ultimul timp. Actualmente șef al ANCOM, Grindeanu crede că evaluarea trebuie făcută atunci când va veni perioada electorală.

„Cea mai bună evaluare va fi anul viitor, când vor fi alegerile europarlamentare. PSD Timiș a crescut de la un ciclu electoral la altul. Împreună cu echipa pe care am condus-o am reușit să câștigăm alegerile în Timiș, județ tradițional de dreapta. Pe Călin Dobra l-am sprijinit să vină la consiliul județean. Că nu mai e căpitan Grindeanu și că acum e Dobra?! Nu e foarte important”, a comentat Sorin Grindeanu, invitat la PRESSALERT LIVE.

Fostul prim-ministrul al României are încredere în actualul președinte PSD Timiș, Călin Dobra. „Cred că poate să facă față provocărilor. Era mâna mea dreaptă. Diagnoza e atunci când vin rezultatele, iar în general e aceeași echipă cu care am câștigat alegerile din 2016”, a completat Grindeanu.

Pe plan local, PSD-ul este încă fără reacție publică în fața primarului Nicolae Robu. Sorin Grindeanu crede că, într-o bună măsură, reacțiile edilului de pe Bega trebuie să rămână necomentate.


„Nu sunt de acord că tot timpul trebuie să îi răspunzi unui om care spune prostii. Trebuie să îl lași să vorbească prostii în continuare. O face de foarte multe ori. Trebuie să nu îl bagi în seamă, să îl ignori. Cred că poziția PSD-ului a fost de a-l ignora în tâmpeniile spuse de nenumărate ori”, a declarat președintele ANCOM, Sorin Grindeanu.

De o perioadă de timp care devine tot mai îndelungată, în locul celor mai vocali lideri ai PSD la nivel local plecați între timp în funcții la București, nu a venit nimeni care să îi înlocuiască. „Era normal, dacă vreți, să existe o perioadă de recul. E o filială care a fost alături de mine în vară, și-a arătat susținerea. Era normal să existe această perioadă. Am văzut în ultimele săptămâni că și-au intrat în ritm și apariții de presă”, a opinat Grindeanu, fost lider al PSD Timiș și președinte al Consiliului Județean Timiș.

Surprinzător, deși deține puterea majoritară, fiind cel mai mare partid al României, PSD-ul, prin vocea liderului Liviu Dragnea, a anunțat programarea unui congres, care va avea loc în trei săptămâni. „Probabil că au fost argumente legate de ce s-a întâmplat în ultimul an și ceva. Anumite programe, strategii, proiecte care vor fi discutate și dezbătute într-un congres. Legat de alegeri, la cum e statutul acum, președintele partidului este ales de toți membrii, nu de congres. Haideți să avem răbdare, poate vor fi modificări de statut”, a spus Sorin Grindeanu.

Chiar dacă momentan își urmează vocația din postul de șef al ANCOM, Sorin Grindeanu nu exclude o întoarcere în viața politică. „Eu am mandat până în 2023 la ANCOM, însă cine știe ce ne oferă anul electoral 2020? Vom vedea. Mandatul meu am de gând să îl duc la bun sfârșit, îmi place ceea ce fac. E meseria mea și am o echipă extraordinară cu care lucrez”, a declarat Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.