Ştefan Hruşcă revine cu un concert extraordinar la Timişoara

Ştefan Hruşcă revine cu un concert extraordinar la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Ştefan Hrușcă va susţine un concert la Opera Naţională Română din Timişoara, evenimentul prilejuind o seară deosebită alcătuită din cele mai îndrăgite melodii folk, pentru fanii artistului.

Ştefan Hruşcă, născut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, în Maramureş, este interpret de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele sale.

Șlagărele „Fostele iubiri” sau „Un copac cu flori” și răscolitoarea „Rugă pentru părinţi” fac parte dintr-un spectacol „al refrenelor nemuritoare”, promite artistul.

„Cariera muzicală a lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul Cenaclului Flacăra.


Într-un interval de doar trei ani, între 1981 şi 1984, Ştefan a străbătut țara în lung şi în lat şi a cântat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă cucerind inimile românilor. Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefan Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: Rugă pentru părinți (1984), Urare pentru îndrăgostiți (1986), Fostele iubiri (1995), Balade speciale (2007) şi, desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene”, transmit organizatorii evenimentului.

„Mă copleşeşte ca de fiecare dată emoţia revederii. Vă aştept în miez de primăvară, să ne încălzim cu cântece foarte dragi sufletului meu”, a declarat Ștefan Hrușcă despre revederea cu publicul din Timișoara. Artistul va fi acompaniat de formația Mario Band, compusă din: Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percuție.

Biletele pentru acest concert au, în funcție de loc, prețuri de 80 lei sau 60 lei și s-au pus în vânzare la Agenția Operei. Spectacolul va avea loc pe 2 martie, de la ora 20.00, la Opera Națională Română .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.