Străzile pietonale din centrul Timișoarei, luate cu asalt de șoferi în lipsa...

Străzile pietonale din centrul Timișoarei, luate cu asalt de șoferi în lipsa parcărilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-892949978">

Străzile pietonale continuă să fie folosite pe post de parcări de șoferii timişoreni, fie din comoditate, fie din cauza lipsei locurilor de parcare. Mizând pe lipsa de vigilenţă a poliţiştilor locali, mulţi conducători auto îşi lasă maşinile pe străzi pe care nu le este permis accesul.

Un exemplu de parcare pentru şoferii certaţi cu legea este strada Vasile Alecsandri. Alţi şoferi, mai inventivi, au ajuns să parcheze în faţa magazinului Profi din Piața Mărăşti, intrând practic cu maşinile din sensul giratoriu direct pe trotuar, în faţa magazinului.

La mai puțin de o oră după ce Poliția Locală a fost contactată de reporterul PRESSALERT.ro, în locurile menționate a avut loc o adevărată razie a agenților, care au început să ia la verificat fiecare mașină parcată necorespunzător.

Numărul de locuri de parcare mult prea mic față de nivelul ridicat de trafic din zona centrală a Timișoarei rămâne o problemă încă nerezolvată a orașului.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.