Sute de muncitori și utilaje, mobilizați pe șantierul lotului 4 al autostrăzii...

Sute de muncitori și utilaje, mobilizați pe șantierul lotului 4 al autostrăzii Lugoj-Deva. Care este stadiul lucrărilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

lot4

Mobilizare impresionantă de forțe pe șantierul lotului patru al autostrăzii Lugoj-Deva. Potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, în acest moment, între localitățile Șoimuș și Ilia, din județul Hunedoara, se lucrează, printre altele, la infrastructura pasajelor și la depozitul de materiale antiderapante dintr-un viitor centru de întreținere.

“Cu o mobilizare de aproape 600 de persoane și circa 170 de utilaje, pe șantierul Lotului 4 A1 Lugoj – Deva (Șoimuș-Ilia), antreprenorul continuă lucrările la suprastructura și infrastructura pasajelor, la fundațiile atelierului de reparații și depozitului de materiale antiderapante din viitorul Centrul de Întreținere Șoimuș. Totodată, se execută săpăturile în versantul de la Șoimuș și au continuat lucrările de protecție taluz, scurgerea apelor, se montează parapet de protecție și corpuri de iluminat la spațiile de servicii”, transmite Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

Cei 22 de kilometri ai lotului patru al autostrăzii Lugoj-Deva trebuiau finalizați în mai 2016, costul lucrărilor fiind estimat la aproape 420 milioane de lei, fără TVA.


Lucrările pe cele trei loturi ale autostrăzii din vestul țării au început în 2013 și 2014. În total, autostrada Lugoj-Deva va avea în jur de 100 de kilometri.

Cu o mobilizare de aproape 600 de persoane și circa 170 de utilaje, pe șantierul Lotului 4 #A1 Lugoj – Deva (Șoimuș-Ilia), antreprenorul continuă lucrările la suprastructura și infrastructura pasajelor, la fundațiile atelierului de reparații și depozitului de materiale antiderapante din viitorul Centrul de Întreținere Șoimuș. Totodată, se execută săpăturile în versantul de la Șoimuș și au continuat lucrările de protecție taluz, scurgerea apelor, se montează parapet de protecție și corpuri de iluminat la spațiile de servicii.

Posted by DRDP Timişoara on 19 Februarie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.