Timişorenii au cântat alături de Cargo noul hit al trupei, „Românie, te...

Timişorenii au cântat alături de Cargo noul hit al trupei, „Românie, te strig!” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1161834954">

Indiferent cu ce ocazie cântă „acasă“, nu mai e un secret pentru nimeni faptul că membrii trupei Cargo au parte de un succes deosebit. Vineri seara, rockerii au revenit în faţa publicului local cu ocazia lansării celei mai noi melodii a trupei, „Românie, te strig”, recitalul desfăşurat la The Note Pub fiind unul care a generat aplauze furtunoase în rândul celor prezenţi. Fie că a fost vorba de mai vechile piese din repertoriul Cargo sau noul single, publicul a fredonat alături de muzicieni, cele două reprize ale cântării reuşind să creeze o atmoferă extraordinară.

Noua melodie a trupei, „Românie, te strig!” a fost lansată oficial în data de 24 ianuarie şi aduce în prim plan povestea trecutului, prezentului şi viitorului, în care rămânem drepţi şi mândri – „Românie, cu mândrie, steagul în mână îl ridici!”. Premiera TV a acestei piese a avut loc în cadrul celei de-a doua semifinale a concursului Eurovision România 2018, eveniment care s-a desfăşurat în Sala 2 a Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara.

Piesa a avut parte de un feedback cât se poate de bun din partea fanilor. Numeroşi melomani din lumea întreagă s-au filmat cu mesajul piesei şi au postat acest motto pe reţeaua de socializare Facebook. La concertul de aseară, unul din fanii trupei Cargo a venit cu un steag pe care a fost imprimat logo-ul noului single, care a fost fluturat şi de solistul trupei, la bis.

Anul 2018 marchează împlinirea a 33 de ani de activitate pentru Cargo, iar formația va susţine un concert extraordinar cu această ocazie pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 30 martie.

Trupa Cargo a luat ființă în 1985, la Timișoara şi a lansat primul album în anul 1992: „Povestiri din gară”. Membrii formaţiei sunt Adi Bărar (chitară), Adrian Igrișan (voce), Tavi Pilan (tobe), Ionut Cârjă (clape) şi Alin Achim (bass).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.