Timişorenii de la Phaser au lansat videoclipul piesei Călători, filmat în Islanda...

Timişorenii de la Phaser au lansat videoclipul piesei Călători, filmat în Islanda VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Timişorenii de la Phaser au lansat un nou videoclip pentru cel mai recent single al formaţiei, Călători, care suprinde cele mai frumoase meleaguri din Islanda.

“Călătoriile sunt cele mai puternice experienţe din viaţa noastră. Ele nu înseamnă doar şansa de a descoperi lumea prin locuri noi sau exotice, sunt şi ocazia perfectă de a învăţa lucruri noi şi surprinzătoare despre noi înşine“, declară membrii trupei.

Lansat alături de MediaPro Music şi Universal Music Romania, videoclipul a fost filmat în toamna anului trecut în Islanda şi surprinde mai multe locaţii inedite.

“Nu am avut un scenariu propriu zis, dar am dorit să creăm un clip cu un impact vizual puternic.


Nu a fost uşor, a trebuit să parcugem foarte mulţi kilometri în fiecare zi de filmări, iar clima islandeză nu e cea mai prietenoasă. Totuşi, peisajele şi culorile sunt extraordinare şi credem că a meritat”, adaugă cei de la Phaser. Filmările şi editarea video au fost realizate de Sebastian MARU Films din Timişoara.

Muzica şi textul aparţin trupei, iar masterizarea a fost asigurată de George Hora şi Studio66.

Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a participat la concursul naţional Eurovision cu piesa Pour toi et moi. Recent, muzicienii au lansat varianta live a piesei “Alerg”, în cadrul maratonului ULive Session, şi vor reveni în curând şi cu alte interpretări live din aceeaşi serie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.