Un microbuz s-a răsturnat pe o șosea din vestul țării, cinci persoane,...

Un microbuz s-a răsturnat pe o șosea din vestul țării, cinci persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI
Foto: hunedoaralibera.ro

Cinci persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier care a avut loc, în această dimineață, în judeţul Hunedoara, pe DN 66. În microbuzul care a derapat pe şosea, răsturnându-se, se aflau trei adulţi şi doi copii, potrivit site-ului hunedoaralibera.ro.

Şoferul aflat la volanul microbuzului marca VW Caravelle se îndrepta dinspre Haţeg înspre Petroşani, atunci când, într-o curbă în care nu a încetinit, a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul Primăriei Băniţa.


Toate persoanele au suferit răni serioase şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Petroşani pentru a primi investigaţii suplimentare.

În data de 01.02.2018, în jurul orei 7.45, un bărbat care conducea un microbuz marca Volkswagen Caravelle pe DN6, din direcţia Haţeg – Petroşani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile, lovind gardul Primăriei comunei Băniţa. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a patru pasageri, dintre care doi minori. În momentul de faţă se circulă alternativ, pe o bandă. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara, conform site-ului menţionat anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.