Un nou seminar privind modificările legislative, organizat de Camera de Comerț Timiș...

Un nou seminar privind modificările legislative, organizat de Camera de Comerț Timiș pentru firmele din județ

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un nou seminar cu scopul informării firmelor din județ cu privire la modificările legislative.


Evenimentul organizat în data de 23 februarie, de la ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara va avea tema “AJOFM Timiș în sprijinul angajatorilor din județ”.

“Evenimentul își propune să informeze agenţii economici din judeţul Timiş cu privire la noile reglementări legislative în vigoare, să stimuleze companiile în aplicarea legislației și să îmbunătățească dialogul între autoritățile statului și reprezentanții mediului de afaceri. Principalele teme de discuţie: structura șomajului în județul Timiș – facilități acordate angajatorilor prin aplicarea prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completarile ulterioare; servicii EURES în sprijinul angajatorilor; premise pentru anul 2018”, transmite CCIA timiș.

Seminarul este organizat alături de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă a județului Timiș, fiind susținut de directorul executiv al instituției, Simona Potîng. Firmele interesate se pot înscrie până la data de 21 februarie, participarea fiind gratuită.

Informații suplimentare și înscrieri la tel. 0372 185 240, 0372 185 285 sau e-mail: amilin@cciat.ro. Persoană de contact: Alina Milin, consultant cameral DREE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.