Un procuror fals a înșelat o femeie prin metoda ”accidentul”. Ce sumă...

Un procuror fals a înșelat o femeie prin metoda ”accidentul”. Ce sumă uriașă i-a dat victima

0
DISTRIBUIȚI

O vârstnică din vestul ţării a fost înşelată cu zeci de mii de lei. Şarlatanii au profitat de vulnerabilitatea femeii din Hunedoara, în vârstă de 73 de ani, căreia, pentru un presupus accident, i-au solicitat suma de 20.000 de lei, potrivit hunedoaralibera.ro.

În 22 februarie, în jurul orei 14.00, atunci când victima a fost contactată telefonic de un bărbat care s-a dat procuror şi care a „alertat-o” pe femeie cum că o prietenă a fiicei sale a avut accident în Bucureşti.


Presupusa cunoştinţă implicată în accident a preluat convorbirea telefonică şi i-a solicitat hunedorencei suma de 20.000 de lei pentru a se putea împăca amiabil cu victima accidentului.

A fost prea târziu când femeia şi-a dat seama că fusese victima unei şarlatanii, întrucât deja îi dăduse unui tânăr care a apărut în pragul uşii suma solicitată la telefon. În jurul orei 17.00 victima a luat legătura cu prietena fiicei sale, care a spus că nu fusese implicată într-un accident rutier.

Au fost alertaţi poliţiştii, care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de înşelăciune şi înşelăciune, cu scopul de a-i identifica pe şarlatani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.