Accident în zona centrală a Timișoarei. Tânără în stare gravă la spital...

Accident în zona centrală a Timișoarei. Tânără în stare gravă la spital după ciocnirea dintre o mașină și un tramvai FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident brutal în această seară, chiar în zona centrală a Timișoarei. Incident a avut loc în jurul orei 20.30, când un autoturism și un tramvai s-au ciocnit în Piața Maria. În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată în interiorul autovehiculului.

În interiorul mașinii care a fost distrusă în proporție covârșitoare se aflau două persoane, ambele de 18 ani. Persoana de sex feminin a rămas încarcerată între fiarele mașinii, fiind scoasă de salvatori și predată echipajului SAJ. Șoferul mașinii a suferit un atac de panică, în timp ce niciun pasager din tramvai nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare grea și șase subofițeri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, și un echipaj SAJ.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Din primele informații, starea fetei este una foarte gravă, fiind transportată la spital, unde se află în comă.


„Un tânăr de 18 ani a condus un autoturism pe strada 16 Decembrie, înspre b-dul Regele Ferdinand, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un tramvai oprit la semafor. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind negativă. În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Sursa foto: Facebook / Info Trafic jud. Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.