Vremea își face de cap în Banat. Anunțul de ultimă oră al...

Vremea își face de cap în Banat. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor UPDATE Traficul pe Dunăre a fost închis, codul galben a fost prelungit

0
DISTRIBUIȚI

viscol

O atenționare de fenomene meteorologice periculoase a fost emisă, în această dimineață, pentru un județ din vestul țării.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că județul Caraș-Severin se află sub cod galben de vânt puternic până la ora 11.15.

Se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși local 60 – 70 km/h, iar la peste 1.700 m peste 80 km/h.

Ca fenomene asociate vântului, meteorologii prognozează ninsori viscolite.

UPDATE Autoritatea Navală Română informează că, în această dimineață, traficul pe Dunăre a fost închis din cauza vântului puternic, de către căpitănia Veliko-Grădiște, din Serbia.


Astfel, toate categoriile de ambarcațiuni au interzis pe Dunăre atât pe sectorul românesc, cât și pe cel sârbesc, în apropiere de Moldova Nouă, între kilometri 1.040 și 1.096. Traficul fluvial va fi reluat atunci când condițiile meteo vor permite aceste lucru. ANM mai
 anunță că județul Caraș-Severin se află sub cod portocaliu de vânt puternic, astăzi, până la ora 16.00. La rafală, vântul va depășit 90-100 km/h, iar la altitudini de cel puțin 1.700 de metri – peste 110 km/h.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.