-6 grade Celsius la Timișoara. Meteorologii anunță vreme deosebit de rece în...

-6 grade Celsius la Timișoara. Meteorologii anunță vreme deosebit de rece în următoarele zile

0
DISTRIBUIȚI

iarna timisoara

Timișorenii nu trebuie să uite mănușile, căciula și fularul atunci când ies din casă. Asta pentru că meteorologii anunță că, de astăzi și până joi dimineața, vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade față de mediile specifice perioadei.


Și în Banat temperaturile vor fi negative noaptea și dimineața.

„Pe parcursul zilei de miercuri (21 martie) aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest și va cuprinde cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud a teritoriului și la munte, izolat, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. În zona montană vor fi ninsori, iar în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent”, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, vremea deosebit de rece se va menține până spre sfârșitul săptămânii și vor mai fi precipitații predominant sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor.

În ceea ce privește Timișoara, începând de astăzi și până sâmbătă, temperaturile vor fi cu minus pe timpul nopții, iar miercuri noapte se vor înregistra și -6 grade Celsius. Pe timpul zilei, meteorologii anunță ninsori, iar temperaturile vor fi cuprinse între 2 și 6 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.