Accident grav pe o șosea din Banat. Femeie moartă și fetiță în...

Accident grav pe o șosea din Banat. Femeie moartă și fetiță în comă după ciocnirea dintre un camion și o mașină FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident cumplit de circulație a avut loc, astăzi, pe DN6, în zona localității Zăgujeni, din județul Caraș-Severin. O femeie a murit pe loc, iar o fetiță de 12 ani a fost transportată la spital în comă. De asemenea, altr două persoane sunt în stare gravă, după ce un tir a intrat într-o mașină care circula regulamentar.

În accidentul rutier au fost implicate un microbuz cu remorcă, o mașină și un tir. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, în urma impactului, o femeie aflată la volanul mașinii a murit pe loc. De asemenea, bărbatul aflat pe scaunul din dreapta a fost rănit grav, iar o fetiță de 13 ani, care se afla pe bancheta din spate, a fost preluată de o ambulanță în comă. Totodată, la spital a fost transportat în stare gravă și șoferul tirului.

“Două dintre cele patru victime au avut nevoie de descarcerare – șoferul tirului și femeia de la volanul autoturismului. La fața locului s-au deplasat și intervenit cinci autospeciale, trei ambulanțe și echipaje ale poliției”, au arătat reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Potrivit polițiștilor din județul Caraș-Severin, de vină pentru producerea accidentului este șoferul tirului, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

“Un autotir care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă ușoară spre dreapta și carosabilul fiind umed, a derapat, a pătruns pe contrasens și a lovit ușor un microbuz, după care șoferul tirului a forțat volanul.


În urma acestei manevre, cabina s-a răsucit foarte tare și a lovit cu lateralul cabinei un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, femeia de la volanul autoturismului a murit pe loc, iar alte trei persoane, șoferul tirului, un bărbat aflat pe locul din dreapta, un copil aflat pe bancheta din spate, și șoferul tirului, au fost răniți grav”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

La ora transmiterii acestei știri, traficul este blocat pe ambele sensuri pe DN6, în zona producerii accidentului rutier.

Foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.