Accident grav pe o șosea din vestul țării. O victimă încarcerată, cinci...

Accident grav pe o șosea din vestul țării. O victimă încarcerată, cinci persoane au ajuns la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație a avut loc îna ceastă după-amiază pe DN 79, șoseaua care leagă Arad de Oradea, în zona localității Zimandu Nou.

Trei mașini au fost implicate în coliziune, iar o victimă a rămas încarcerată. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu o autospeciala descarcerare și două echipaje SMURD, cu sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean. Pe lângă victima încarcerată, alte patru persoane au fost rănite, iar în total cinci victime, trei femei și doi bărbați, au ajuns la spital.

UPDATE „Accidentul s-a produs în jurul orei 18.00, când un tânăr de 26 de ani, din localitatea Apateu, a condus un autoturism pe DN 79, înspre Chișineu Criș.


La kilometrul 16, acesta a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 62 de ani, din județul Bihor, care a pătruns pe contrasens, la rândul său și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani din județul Bihor. În urma coliziunii, au fost răniți șoferii ultimelor două autoturisme și o femeie de 60 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, au declarat reprezentanții IPJ Arad, citați de aradon.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.