Accident grav în Timiș, cu cinci victime. Două persoane au rămas încarcerate...

Accident grav în Timiș, cu cinci victime. Două persoane au rămas încarcerate UPDATE Cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident grav a avut loc în Timiș, în această după-amiază.

Cinci persoane au fost rănite după ce două autoturisme au intrat în coliziune în timp ce se aflau pe centura Lugojului. Toate persoanele implicate în accident necesită îngrijiri medicale, iar două dintre acestea au rămas încarcerate în mașini. Din partea Subunităţii de Pompieri Lugoj se intervine cu o ambulanţă SMURD, două autospeciale cu modul de descarcerare, doi ofiţeri şi 10 subofiţeri, respectiv trei ambulanţe SAJ şi echipaje din partea poliţiei. Nu se cunoaște starea exactă a victimelor, însă toate sunt conștiente. 

Vom reveni cu informaţii!

UPDATE „Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism pe centura ocolitoare a Lugojului dinspre Timişoara spre Caransebeș, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, care circula regulamentar din sens opus.


În urma impactului au rezultat cinci victime. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a tranmis Ionuţ Sîrbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.