Accident în lanț pe o șosea din Banat. Un bărbat a murit,...

Accident în lanț pe o șosea din Banat. Un bărbat a murit, alte trei persoane rănite

0
DISTRIBUIȚI

Un accident deosebit de grav avut loc în această după-amiază pe DN 58 B, care leagă Reşiţa de Timişoara, mai precis pe raza localităţii cărăşene Gherteniş.


O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite.

Două autovehicule, între care un taxi, s-au lovit frontal, într-unul din virajele Drumului Național 58B care leagă satul Gherteniș de comuna Măureni, în apropiere de limita județelor Caraș-Severin și Timiș. Impactul violent a provocat moartea pasagerului din dreapta al autoturismului taxi Dacia Logan și trei persoane au fost rănite, între care și șoferul autoturismului Skoda Octavia.

Conform reper24.ro, din datele oferite de martori se pare că șoferul care circula la volanul autoturismului Skoda, ar fi suferit o criză de diabet și nu a reușit să vireze la timp, lovind atât taxi-ul Dacia Logan, cât și o camionetă care se deplasa regulamentar. Două persoane din taxi și șoferul din Skoda au fost ajutate de echipajul de descarcerare al ISU Semenic pentru a fi eliberate din autoturismele avariate.

Trei echipaje de la Detasamentul de Pompieri Reșița al ISU Semenic și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță al Județului Caraș-Severin au intervenit de urgență la fața locului, traficul fiind perturbat în urma acestui incident nefericit. Ulterior a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.