Accident în lanţ, în Timiş. Trei maşini implicate, mai multe persoane rănite...

Accident în lanţ, în Timiş. Trei maşini implicate, mai multe persoane rănite UPDATE 3 Cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident în lanţ în această după-amiază, pe DN6, între Sânnicolau Mare şi Lovrin.

Trei maşini au fost implicate într-o coliziune în lanţ din care a rezultat cinci victime, patru persoane fiind transportate la spital. Ciocnirea a avut loc în dreptul localităţii Tomnatic, când primul dintre şoferi a încetinit şi a semnalizat stânga, timp în care şoferul din spatele său a pus frână, însă un al treilea autoturism înmatriculat cu numere din Spania nu frânat la timp şi a cauzat întregul incident.

Patru dintre persoane au fost transportate la spital. La faţa locului au intervenit echipaje din partea poliţiei şi pompierilor.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Zi nefastă pe DN6, între localităţile Sânnicolau Mare şi Lovrin.


În jurul orei 12.50, un alt accident rutier a avut loc exact în acelaşi loc. Şoferul unui autoturism care venea dinspre Lovrin a intrat în depăşire însă a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu panoul de la intrarea în localitatea Tomnatic. Bărbatul a fost rănit și a ajuns la Spitalul Județean din Timișoara.

UPDATE 2 Printre cele patru victime care au necesitat îngrijrii medicale s-au aflat şi doi minori. Atât ei, cât şi celelalte două victime, se află în afara oricărui pericol. În accident au mai fost implicate alte două persoane, care nu au necesitat însă îngrijiri medicale. La faţa locului s-a intervenit din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare cu o autospecială de modul de descarcerare, un echipaj SMURD, şase subofiţeri şi o ambulanţă SAJ.

UPDATE 3 „Un bărbat de 35 de ani a condus un autoturism pe DN6, din direcţia Lovrin, în direcţia Cenad, iar la un moment dat nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, condus de o femeie de 30 de ani, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula regulamentar în acelaşi sens, condus de o femeie de 40 de ani. În urma accidentului au rezultat patru victime. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.