Accident pe o șosea circulată din vestul țării. O fată de 16,...

Accident pe o șosea circulată din vestul țării. O fată de 16, prinsă între fiarele mașinii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ISU Arad

Un accident a avut loc, în această dimineață, pe un drum circulat în vestul țării. Trei persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe drum și s-a rostogolit într-un șanț, pe DN79, pe drumul ce leagă Aradul de Oradea, scrie aradon.ro.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 5:15, în zona localității Şimand.


În incident a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanțul de pe marginea drumului. În mașină se aflau trei persoane, un adult și doi minori.

O fată de 16 ani, aflată în mașină, a rămas încarcerată între fiarele mașinii, fiind conștientă și cooperantă la momentul sosirii echipajelor de intervenție. Echipajul de pompieri al Gărzii 2 de intervenție Chișineu Criş a fost cel care a descarcerat-o pe tânără, predând-o apoi celor de la Serviciul de Ambulanță Județean, stația Sântana.

Cel de-al doilea minor aflat în mașină, un băiat de 10 ani, a fost și el predat echipajului SAJ Chişineu Criş, acesta fiind rănit în zona feței. Şoferul autoturismului este fratele mai mare al celor doi și a refuzat să fie transportat la spital. Cele două victime au fost predate medicilor Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Momentan, ambii minori se află internați la secția de Ortopedie Infantilă a spitalului, neavând leziuni grave.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.