Accident în vestul țării: două tiruri au derapat pe un drum acoperit...

Accident în vestul țării: două tiruri au derapat pe un drum acoperit cu zăpadă. Cum se circulă

0
DISTRIBUIȚI

deszapezire

Trafic dat peste cap pe două drumuri naționale din vestul țării, în această dimineață, după ce două tiruri au derapat pe șoseaua acoperită de zăpadă. Centrul Info Trafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Caraș-Severin, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, din cauza a două evenimente rutiere în care au fost implicate două tiruri care au derapat ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

Primul incident a avut loc pe DN57B, la kilometrul 39, în apropierea localităţii Bozovici, iar al doilea pe DN6, la kilometrul 426, între localităţile Teregova şi Armeniş.


În niciunul dintre cele două evenimente nu au rezultat victime şi se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în jurul orei 10.00.

De asemenea, Centrul Info Trafic anunță că nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara. Drept urmare, șoferilor le este recomandat să nu plece la drum dacă nu au mașinile echipate cu anvelopele de iarnă, să circule cu viteză foarte redusă, să nu bruscheze comenzile maşinii, să utilizeze în special frâna de motor, să nu efectueze depăşiri riscante, să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să adopte continuu o conduită preventivă la volan.

Totodată, potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, drumarii au acționat, în această noapte, cu 153 de autoutilaje și au fost răspândite peste 1.400 de tone de material antiderapant pe drumurile naționale și autostrăzile din vestul țării.

“Activitatea cea mai intensă a fost pe autostrăzile A1, A6, A11 și drumul de legătură cu autostrada A1 – DN7G. Pe aceste sectoare s-a acționat, în cursul nopții, cu 47 de autoutilaje și au fost răspândite peste 510 tone de material antiderapant”, transmite DRDP Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.