Surpriză la ACS Poli. Timișorenii l-au adus pe Răzvan Raț în încercarea...

Surpriză la ACS Poli. Timișorenii l-au adus pe Răzvan Raț în încercarea de a se salva de la retrogradare: ”M-au dorit foarte mult” FOTO

1
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a anunțat azi o mică bombă. Veteranul Răzvan Raț (36 e ani), care s-a pregătit cu Dinamo iarna asta, a fost ofertat și a semnat cu timișorenii. Fostul jucător al lui Rayo Vallecano are o înțelegere pe o durată scurtă, până în vară, și va pune umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

”E simplu am ales Poli, m-au dorit foarte mult. M-am antrenat cu Dinamo, le mulțumesc că mi-au permis. Sunt bucuros că am ales Poli pentru că voi fi din nou acasă, în România. Sper să le răsplătesc încrederea celor de aici, care m-au dorit foarte mult”, au fost primele vorbe ale lui Răzvan Raț ca bănățean. Jucătorul cu 113 selecții la națională a preluat tricoul cu numărul 3 al formației antrenate de Leo Grozavu.

”Eu o să fac tot ce posibil pentru echipă de acum încolo. Am avut discuții cu Dinamo, nu am ajuns la un numitor comun. Am semnat până la sfârșitul play out-ului. Vom vedea din vară, eu am de gând să continui, atâta timp cât starea fizică mi-o permite. O să o iau pas cu pas”, a mai spus Raț.

Fundașul stânga de meserie nu are o amintire plăcută legată de Timișoara.”Îmi amintesc acel episod trist pentru mine. Jucam la Șahtior. Teoretic aveam prima șansă dar nu a fost să fie. A fost un fel de asediu… dar e mai puțin important”, a subliniat Raț.

”Eu mă simt pregătit, nu vreau să dau un procent, aș fi subiectiv.


Cred că pot intra cu Sepsi… E clar că nu e o situație roză, voi face tot ce pot să fac pentru ca echipa să evolueze mai bine. Cu ceea ce știu eu, nu vă așteptați la miracole”, a conchis Răzvan Raț.

”Am vorbit foarte mult, chiar și noaptea, a primat că l-am dorit foarte mult. Ne ajută foarte mult. A jucat la cluburi mari. Și-a dorit să vină la noi”, a spus și Răzvan Birlică despre ultima sosire.

ACS Poli joacă un amical sâmbătă la Cluj cu CFR (ora 12). În campionat timișorenii primesc vizita lui Sepsi pe 2 aprilie.

1 COMENTARIU

  1. Imi pare rau s-o spun dar A.C.S Poli Timisoara e ca si retrogradata, n-are nici-o sansa, pai voi intariti apararea dar in atac sunteti varza, un oras atat de mare precum Timisoara nu este instare sa tina o echipa in divizia A, e o rusine…iar Consiliu judetian condus de un P.S.D-ist aflat la putere isi bate joc de toti Timisorenii care merg sau nu la stadion, vai capu vostru !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.