Victorie la limită pentru ACS Poli în amicalul cu CSM Reșița. Un...

Victorie la limită pentru ACS Poli în amicalul cu CSM Reșița. Un junior nefolosit în campionat a marcat singurul gol al partidei FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Amânările din weekend au adus încă un joc de verificare pentru trupa lui Leo Grozavu. ACS Poli s-a impus cu 1-0 (0-0) în testul cu CSM Școlar Reșița disputat pe ”sintetic”. Singurul gol al partidei a fost marcat de juniorul David Pop. Timișorenii mai au timp să pregătească play out-ul, jocul cu Voluntari fiind programat duminică, 11 martie.

Prima repriză nu a adus foarte multă acțiune pe ”sinteticul” de la Baza 2, unul care începe să dea semne de ”oboseală” în condițiile în care e folosit aproape de toată lumea iarna. CSM Reșița, care mai remizase alb aici cu ”cealaltă Poli”, a arătat însă că are și colți. Dar în minutul 49 Costin, scăpat spre poarta lui Smaranda, nu a reușit să-l învingă pe cel din urmă. După o oră de joc Bărbulescu a reacționat după ce a fost călcat de Zaluschi și a văzut direct cartonașul roșu. Fiind amical acesta a fost însă înlocuit cu tânărul Jula. În minutul 63 avea să se marcheze și singurul gol de azi. Zaluschi a centrat din banda dreaptă și juniorul David Pop a marcat cu capul. Tânărul revenit din împrumutul de la Ghiroda a avut și alte faze bune de joc, reușind câteva pase bune pentru colegii din ofensivă. Reșița a mai avut două oportunități mari de a marca, dar scorul a rămas 1-0 pentru echipa de ligă superioară.

Leo Grozavu mai are timp să facă reglaje fine doarece primele primul joc din play out, cu Voluntari, va avea loc duminică, 11 martie, de la ora 18.00. În timp ce a doua etapă o va duce pe ACS Poli pe tereul Juventusului vineri, 16 martie, joc care va începe tot la ora 18.

ACS Poli: Straton (30 Smaranda, 60 Curileac) – Străuț (46 Melinte), Khubutia (46 Artean), Șeroni (46 Neagu) – Ciucur ( Haruț), Oprea (46 Pop), Enescu (46 Zaluschi), Carabela  (46 Maxi Oliva) – Ciaccheri (46 Bîrnoi), Croitoru (46 Popovici), Drăghici (46 Roman).


Antrenor: Leo Grozavu.

CSM Școlar Reșița: Zimmermann – Szijj (73 Vădrariu), Bactar, Podină, Liuba (46 Copaci) – Costin, Vaștag, Barbulescu (61 Jula), Bresneni (83 Burciu), Manole (41 Negoescu) – D. Ene (66 Staicu). Antrenor: Daniel Oprița.

Pentru antrenorul timișorenilor amânarea rundei 1 poate fi un lucru pozitiv, mai ales că acesta a acuzat inclusiv carențe de ordin fizic în pregătirea elevilor săi. ”A fost un test util. Ne doream după două zile grele de antrenament să dau timp tuturor jucătorilor. Nu mă așteptam la mare lucru, dar am văzut preocupare pentru a construi, efort, mai avem multe de pus la punct, dar sperăm…Fiecare zi contează, nu fac cuiva vreu reproș, dar fiecare antrenor are metodele lui, stilul său. Pe mine mă ajută fiecare zi în plus de pregătire. Sper să ne ajute într-un viitor cât mai apropiat. Campionatul e lung, anevoios, sperăm să începem bine acest play out. Probabil pe un fond mental bun rezultatele vor fi mai bune. Ce putem spune, jucăm două în deplasare, oricum trebuie să jucăm cu toții”, a declarat Leo Grozavu.

”E un jucător care are potențial, de aceea se antrenează cu prima echipa, e preocupat, are certe calități, dar mai are de muncit, inclusiv la condiția fizică. Una e să joc cu o echipă din Divizia C, altul e nivelul Ligii I”, a spus tehnicianul despre juniorul David Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.