Alegeri pentru șefia PMP Timiș. Cine și-a anunțat candidatura

Alegeri pentru șefia PMP Timiș. Cine și-a anunțat candidatura

0
DISTRIBUIȚI

PMP Timiș

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu, vrea să redevină președinte al filialei județene a Partidului Mișcarea Populară.


Iliescu a renunțat la funcția de lider al filialei după ce a fost numită vicepreședintel al CJ Timiș în urma protocolului semnat în vara anului 2016 de PSD, PMP și ALDE.

În ultimul an, Iliescu a avut parte de mai multe atacuri din partea organizației pe care o condusese. Ultimul a fost de departe cel mai dur, președintele PMP Timiș Cornel Sămărtinean anunțând public că Iliescu a rămas fără sprijin politic pentru funcția de la CJ Timiș, ca urmare a unei decizii a Biroului Politic Județean al PMP Timiș. Decizia adoptată la nivel județean nu a fost însă validată de conducerea centrală a partidului, care a dispus, printre altele, și organizarea de alegeri pentru conducerea filialei.

Conform unui anunț transmis de PMP Timiș, alegerile pentru conducerea filialei județene vor avea loc în 31 martie. Atât Roxana Iliescu cât și Cornel Sămărtinean au confirmat pentru PRESSALERT.ro că vor intra în cursa pentru șefia PMP Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.