A apărut Jam pe pâine, un album live înregistrat de muzicieni timişoreni....

A apărut Jam pe pâine, un album live înregistrat de muzicieni timişoreni. Cum îl poți asculta

0
DISTRIBUIȚI

Comunitatea Rock pe pâine a lansat un interesant album numit “Jam pe pâine”, materialul fiind înregistrat live în clubul Manufactura din Timișoara. Materialul e împărțit în 9: 6 piese, două interludii și un outro, fiind parte dintr-un concept experiment prin care se propune reexplorarea pură, viscerală, a creației sonice, atât celor de pe scenă, cât și celor din fața ei.

„Prima sesiune de improvizație „Jam pe pâine”, înregistrată live, pe 14 martie, în Manufactura, cu ocazia împlinirii a 4.20 ani de Rock pe pâine.


Materialul poate fi ascultat și descărcat gratuit. Pe scenă au urcat componenți ai formațiilor prietene Mere, The Different Class, Sweet Wednesday și Methadone Skies, mai exact Bruno Mark Huțiu, Gabriel Ciocan, Chris Bold, Seian Scorobete, Cris Paul, David Rogojan și Flavius Retea. Lor li s-au alăturat doi invitați surpriză, Nathan Dufresne la flaut și un bătrân beat, pe care l-am botezat Hemingway, la onomatopee. Deși am înregistrat cu un Zoom H1, Seian Scorobete a făcut treabă excelentă cu masterul și ne putem bucura de un sunet apropiat de experiența live“, spun iniţiatorii acestui proiect.

Albumul Jam pe pâine poate fi ascultat şi descărcat gratuit aici.

Rock pe pâine este un proiect independent prin intermediul căruia se propagă unde triate din peisajul rock românesc; interstelar și interdimensional – în special rock psihedelic, indie, stoner și post-rock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.