Arde o piață din vestul țării. O mare parte a fost deja...

Arde o piață din vestul țării. O mare parte a fost deja mistuită de flăcări FOTO UPDATE Incendiul a fost stins. Care a fost cauza

0
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: specialarad.ro.

Un incendiu de proporţii a izbucnit în urmă cu puțin timp, într-o Piaţă Agroalimentară situată în cartierul arădean Aurel Vlaicu, scrie newsar.ro.

Pompierii din partea ISU Arad s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, pe strada Ursului.


Fumul înecăcios şi dens poate fi observat de la sute de metri distanţă. La faţa locului se intervine cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă. O bună parte a pieţei a fost deja distrusă de flăcări.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, incendiul a izbucnit la o gheretă în care se preparau langoși, aflată în interiorul pieței agroalimentare “Aurel Vlaicu” din zona Lebăda, din orașul Arad, cel mai probabil după ce uleiul încins a luat foc. Imediat, flăcările s-au extins și la acoperișul pieței, care era din plastic, astfel că a ars o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați.

“Oamenii au reușit să se autoevacueze, dar a rămas marfa toată acolo, în piață. Piața se află între blocuri, iar în jurul ei erau mașini parcate, ale persoanelor care locuiesc în zonă, și era un pericol de a se extinde flăcările la autoturisme, dar am reușit să-l izolăm, fără să se extindă. Am intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, o autospecială de primă intervenție doi ofițeri și 13 subofițeri. Intervenția a durat aproximativ două ore, incendiul a fost stins”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratatului pentru Situații de Urgență Arad, George Pleșca. (Adriana Mîț)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.