ASU Politehnica s-a descătușat pe ”sinteticul” lui Metaloglobus. ”Băieții în ghete” s-au...

ASU Politehnica s-a descătușat pe ”sinteticul” lui Metaloglobus. ”Băieții în ghete” s-au răzbunat pe bucureșteni prin cel mai clar succes din acest sezon

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” au spart gheața în noul an și și-au luat revanșa cu vârf și îndesat în fața nou promovatei din București. ASU Politehnica s-a impus cu un neverosimil 5-0 (2-0) pe gazonul artificial al celor de la FC Metaloglobus. Mai ofensiv astăzi, Deian Sorescu a marcat un hattrick pentru timișoreni. Celelalte reușite le-au aparținut lui Alin Ignea și Carol Taub.

Jocul ofensiv al elevilor lui Toni Foale a dat roade pe ”sinteticul” din cartierul bucureștean Pantelimon. Antrenorul timișorenilor a efectuat o singură modificare în primul 11, Taub începând partida pe bancă.


După un sfert de oră din joc scorul era deja 2-0 pentru ASU Politehnica. În minutul 12 Sorescu înscrie din centrarea lui Ignea iar două minute mai târziu îi întoarce serviciul mijlocașului. Foale a trebuit să efectueze prima schimbare după jumătate de oră deoarece Plămadă s-a accidentat. La pauză scorul putea fi mai mare pentru alb-violeți, dar același Sorescu a irosit două șanse bune.

Dispus în atac astăzi Deian Sorescu s-a revanșat în partea secundă. Mai întâi noul golgheter al alb-violeților a marcat în minutul 57. Mai apoi, cu opt minute înainte de final, și-a completat hattrick-ul și a stabilit scorul partidei cu golul său cu numărul zece din acest sezon. Assist-ul la ultima reușită a venit de la Taub, cel care abia intrat pe teren marcase golul de 4-0 cu un șut din interiorul careului (min. 72). S-a încheiat 5-0 după ce în tur gazdele de azi realizaseră surpriza, învingând cu 2-0 în Banat.

ASU Poli acumulează astfel 41 de puncte și ocupă în continuare locul 7 în B, la 14 puncte distanță însă de locul 3. Ripensia nu a evoluat în această restanță, roș-galbenii înregistrâns succesul la masa verde cu ASA, unul care o duce la 32 de puncte. Alb-violeții rămân în zona Capitalei pentru duelul de sâmbătă (ora 11) cu CS Balotești.

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera (cpt.), Scutaru, Bilia – Ignea, Krausz, Poparadu (71 Taub), Predescu (62 V. Nicolae) – Sorescu, Plămadă (32 Lusamba). Antrenor: Antonio Foale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.