ASU Politehnica și-a stabilit cartierul general în Ilfov pentru jocurile din zona...

ASU Politehnica și-a stabilit cartierul general în Ilfov pentru jocurile din zona Capitalei. Ce spune Toni Foale despre meciul cu Metaloglobus

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica are parte de o săptămână cu două jocuri în zona Bucureștiului. Mâine, alb-violeții înfruntă nou promovata Metaloglobus în etapa a 23-a a Ligii a II-a, runda amânată din cauza condițiilor meteo. Apoi, în weekend elevii lui Antonio Foale au meci pe terenul Baloteștiului, duel care contează pentru runda 27. ”Băieții în ghete” nu vor reveni în Banat între cele două partide.

Timișorenii au gânduri de revanșă în această săptămână, având deplasări pe terenul unor formații care au obținut surprinzător puncte pe ”Știința” în tur.


Minusul e reprezentat de durata scurtă dintre jocuri. După ce duminică au pierdut acasă cu Sibiul, ASU Poli se deplasează spre sud-estul țării, unde va sta patru zile. Primul joc e cu Metaloglobus București, grupare care s-a impus cu 2-1 în tur.

”Am pierdut în tur. Îl văd la fel ca orice alt joc. E un meci în care mergem să facem tot ce e posibil ca să câștigăm. În tur eu spun că a fost Zeița Fortuna de partea lor, acum și norocul și ghinionul nu pot să dureze la nesfărșit. Vom rămâne la Snagov, ni s-a asigurat teren de antrenament și ne întoarcem sâmbătă, după jocul de la Balotești”, a declarat Antonio Foale, ”principalul” ”Băieților în ghete”. Acesta va putea miza în următorul duel și pe serviciile lui Scutaru, revenit din suspendare, în schimb, Giuricici era încă incert.

”Sperăm să câștigăm, să spargem gheața, să venim bucuroși acasă căci e o săptămână grea. Avem timp să ne rafacem… Normal că mergem la fiecare meci cu gândul la toate cele trei puncte”, a spus și Vasile ”Ciubuc” Nicolae, mijlocașul sosit în iarnă de la Afumați.

Partida Metaloglobus – ASU Politehnica se dispută mâine, de la ora 15.00. Bucureștenii ocupă doar poziția a 14-a, cu 27 de puncte. Celălalt joc din zona Capitalei e sâmbătă (ora 11), la Balotești cu formația locală aflată pe locul 17. În tur, la Timișoara, scorul a fost 2-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.