ASU Politehnica, ”întoarsă” de CS Balotești după ce a condus la pauză....

ASU Politehnica, ”întoarsă” de CS Balotești după ce a condus la pauză. Golul 11 marcat de Deian Sorescu nu a adus niciun punct la Buftea

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” revin doar cu trei puncte din cele două jocuri disputate în zona Bucureștiului săptămâna aceasta. ASU Politehnica nu a repetat azi deznodământul din partida cu Metaloglobus și a cedat, scor 1-2, în fața celor de la CS Balotești. Alb-violeții au condus la pauză prin reușita golgheterului Deian Sorescu, insuficientă însă pentru măcar un punct pe terenul de la Buftea.

Fanii alb-violeților așteptau ca ”Băieții în ghete” să repete, dacă nu scorul, atunci evoluția din meciul precedent disputat în Capitală. Lucrurile păreau să decurgă bine pentru ASU Politehnica după ce în minutul 28 cel mai în formă timișorean, Deian Sorescu a deschis scorul în urma unei devieri a lui Lusamba. Oaspeții au amenințat poarta lui Eșanu și înainte de pauză prin Nicolae, titularizat în premieră, dar scorul a rămas 1-0.

Imediat după pauză ilfovenii au egalat în minutul 55 prin Marciuc în urma unei lovituri de colț.


Mai mult scorul a devenit 2-1 pentru CS Balotești după ce Claudiu Herea a marcat dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. Pe final bănățenii au forțat totuși măcar egalarea. Bilia (min. 82) a șutat bine, dar Eșanu a scos de sub transversală. Apoi Sorescu cere penalty, dar arbitrul Marius Chițu din Târgoviște consideră că ”infracțiunea” s-a comis în afara careului gazdelor. S-a încheiat 2-1 pentru echipa de lângă București, rezultat care o ajută în lupta din subsol. În schimb, ASU Poli stagnează pe poziția a șaptea a Ligii a II-a, cu 41 de puncte. Timișorenii primesc în runda următoare vizita celor de la Afumați.

CS Baloteşti: Eşanu – C-tin. Dedu, Flămânzeanu, Marciuc, N. Filip – Ov. Herea, L. Ion (cpt.), M. Neagu, Cl. Herea – C. Mihai, C. Novac. Antrenor: Augustin Călin.

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Scutaru, Mera (cpt.), Bilia – A. Ignea, Poparadu, Krausz, V. Nicolae (74 Ghinescu) – Sorescu, Lusamba (90 Schieb). Antrenor: Antonio Foale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.