Bărbat care încerca să scoată ilegal din ţară un băiețel de șase...

Bărbat care încerca să scoată ilegal din ţară un băiețel de șase ani, oprit la vamă, în Timiş. Cum a încercat să-i păcălească pe polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră de la vama Cenad au surprins, ieri, în jurul orei 19.00, un bărbat care încerca să iasă din țară și să scoată, ilegal, din România, un minor. 

Deşi existau diferenţe vizibile de fizionomie, şoferul de 32 de ani cu cetăţenie româno-belgiană a prezentat paşaportul belgian al fiului său pentru a-l trece vama pe un minor.


Poliţiştii de frontieră au sesizat diferenţele şi au extins cercetările, în urma cărora s-a stabilit că în maşină este alt băiat decât cel din acte, în vârstă d şase ani.

Şoferul a declarat că s-a folosit de metoda aceasta pentru aşi ajuta un prieten din Franţa, care este tatăl băiatului. Minorul a fost predat către bunicul său aflat în ţară. C. Vasile, şoferul care se afla la volanul autoturismului marca Volkswagen, este cercetat pentru infracţiunea de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.