BC Timba a învins Mureșul în deplasare și i-a luat locul în...

BC Timba a învins Mureșul în deplasare și i-a luat locul în clasament. Ce poziție ocupă ”urșii” înaintea ultimei etape

0
DISTRIBUIȚI
Foto: BC Timba / Facebook

BC Timba Timișoara a obținut un succes important în Liga Națională. ”Urșii” s-au impus pe terenul celor de la BC Mureș Tg. Mureș în restanța din runda a 18-a, scor 84-74. În urma acestui succes galben-negrii au ajuns la șase victorii în sezonul regular și au făcut schimb de locuri în clasament cu ardelenii.

Prima repriză s-a desfășurat sub semnul echilibrului și s-a încheiat 25-25.


Treptat, gruparea timișoreană, mai matură, s-a impus. La pauză avantajul ”urșilor” era de opt puncte (51-43) după un final de sfert în forță. Avantajul s-a mărit în a treia pătrime. Ultimele zece minute ale jocului au fost abordate de Timba de la +11 pe tabelă. Timba s-a distanțat la +14 în sfertul 4 și nu a mai putut fi ajunsă.

BC Timba a urcat pe locul 9 în LNB în urma victoriei din meciul direct cu BC Mureș, formație care a căzut pe 10 înaintea ultimei runde a sezonului regular. Ambele formații au un record de șase victorii și 15 înfrângeri, dar bănățenii stau mai bine la coșaveraj și meciuri directe. În ultima etapă BC Timba joacă pe terenul lui Piteștiului, vineri, de la ora 18, în timp ce mureșenii au meci la Iași, grupare care a rămas cu doar trei victorii.

Andrei Pierce și Dejan Kovacevic au fost cei mai buni marcatori ai ”urșilor”, ambii cu câte 21 de puncte. Americanul a realizat și un double double cu cele 12 recuperări realizate. Ceilalți marcatori ai lui Timba au fost: Medgyesi (4 puncte), M. Lazăr (9), Reljic (8), Dumic (13), Rotariu (2), Balmuș (2) și Ostojic (4). De partea cealaltă BC Mureș l-a avut coșgheter pe Davind Engi, cel mai bun marcator al jocului, cu 23 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.