Bucharest Rebels a câștigat ”triunghiularul” de fotbal american organizat de Timișoara 89ers....

Bucharest Rebels a câștigat ”triunghiularul” de fotbal american organizat de Timișoara 89ers. Invitata din Ungaria, învinsă de două ori GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-993749516">
Foto: Virgil Simonescu

Timișoara 89ers a organizat pe terenul CSS Bega prima ediție a ”American Football Friendly Weekend”. Turneul amical a avut alură internațională. Pe lângă Bucharest Rebels, câștigătoarea competiției, la jocurile din Circumvalațiunii a participat și formația secundă a campioanei Ungariei, Budapest Cowbells 2.

Gruparea din Capitală și-a adjudecat prima ediție după ce s-a impus în ambele dueluri. În primul joc gazdele au fost depășite de Rebels cu 18-0 iar apoi bucureștenii au trecut cu 14-0 de oaspeții maghiari. Timișoara 89ers a învins-o la rândul ei pe Budapest Cowbells 2, scor 17-0, prin reușitele lui Bogdan Cocoșilă, Andrei Halmaci și Mario Borza. Interesant e că și brigada de arbitri a avut o componență mixtă: sârbo-română. Cele trei jocuri de sâmbătă au fost practic câte trei jumătăți de meci, disputându-se în formatul de tip triunghiular.

Startul noului sezon al Campionatului Național de Fotbal American va avea loc în data de 24 martie. Deținătoarea titlului în țară e gruparea clujeană Crusaders.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.